Onder grote belangstelling, de zaal van de Agnietenhof was uitverkocht, heeft het Nieuw Talent Orkest (NTO) haar eerste concert gegeven tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert van KTVM en de BBK. Het publiek én de ervaren leden van de KTVM waren onder de indruk van wat in ruim 10 weken was bereikt. Uiteraard was zo’n eerste optreden erg spannend maar veel NTO’ers hebben de smaak wel te pakken gekregen.

Na het NTO was het de beurt aan de BBK die de vrolijke stemming nog wat opvoerde. Verrassend was dat zij het nummer ‘Europapa’, dat Joost Klein gaat brengen op het Eurovisie Songfestival, al hadden ingestudeerd.

Na de pauze, met de gebruikelijke kaartverkoop voor een loterij, was het de beurt aan het Harmonieorkest. Ook zij speelden vrolijke, feestelijke nummers waarin onze voortreffelijke solisten een mooi stuk muziek lieten horen: Huub Zeelen op trompet, Aart van Tricht op trombone, Annette van Hemert op de altsax. De verschillende optredens zijn opgenomen en te bekijken en beluisteren via Youtube.

Categories:

Tags:

Comments are closed