De KTVM heeft een eigen verenigingsgebouw dat jaren geleden bijna volledig door eigen leden is gebouwd. Ook zijn de meeste instrumenten eigendom van de vereniging.  Dit alles moet natuurlijk goed onderhouden en te zijner tijd vervangen worden. Dat maakt een muziekvereniging een dure vereniging. Om het lidmaatschap toch betaalbaar te houden wordt in verhouding een lage contributie geheven. Dit houdt in dat de vereniging andere bronnen van inkomsten moet zien te krijgen voor het op peil houden van haar huishoudboekje, maar ook veel dingen zelf  doet om zo veel mogelijk geld te besparen. Eens in de maand halen een aantal leden bijvoorbeeld oud papier op in Culemborg.

 

De KTVM is op zoek naar sponsors. Niet alleen om de leerlingen en nieuwe leden van instrumenten te voorzien, maar ook om bijvoorbeeld de zaalhuur bij concerten te bekostigen. De dirigent, muziekdocenten, onderhoud aan instrumenten en kleding, ons repetitielokaal, de muziekstukken, het kost allemaal veel geld. En daarom vragen we uw hulp, om onze vereniging een gezonde toekomst te garanderen.

 

Als u besluit om ons te sponsoren, staat daar natuurlijk iets tegenover. We hebben een aantal mooie sponsorpakketten samengesteld zodat u precies datgene uit kunt zoeken dat bij uw bedrijf past.

 

Bekijk ons sponsorplan, met hierin alle mogelijkheden. Maar heeft u iets anders in gedachten, we staan er altijd voor open!

 

[button size=’medium’ style=’white’ text=’Bekijk het sponsorplan’ icon=” icon_color=” link=’https://ktvm.nl/wp-content/uploads/2018/12/sponsorplan-KTVM-definitief_181201.pdf’ target=’_blank’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=’rgb(59, 61, 64)’ hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Sponsorplan • KTVM.nl

Word sponsor

Word sponsor