Op 13 oktober 2018 vindt er in de Tielse Schouwburg Agnietenhof een wervelende muziekshow plaats. In een avondvullend spektakel zullen twee Tielse artiesten, niemand minder dan Lisa Ké en Frans Duijts, begeleidt door een Tiels orkest een gevarieerd programma neerzetten.

 

Van hits als ‘Big spender’ en ‘Venus’ tot Hollandse hits zoals ‘Bloed, zweet en tranen’ en ‘Je denkt maar dat je alles mag van mij’. Dit alles wordt ondersteund door verrassende acts van luchtacobate Minke Ruel, Dansstudio Bounce (bekend van de show Dance, Dance, Dance) en professioneel licht en geluid. Dit alles onder muzikale en artistieke leiding van Ruud Welle.

 

De muzikanten van het ’Vrijwillig’ uit Tiel zorgen tijdens deze avond niet alleen voor de muzikale ondersteuning van deze artiesten, zij brengen ook een aantal indrukwekkende orkestwerken ten gehore en zijn tevens de organisator van deze bijzondere avond.

 

[button size=’medium’ style=’white’ text=’Bestel hier uw kaarten’ icon=” icon_color=” link=’https://www.agnietenhof.nl/programma/ktvm-in-concert-met-frans-duijts-13.10.2018/’ target=’_blank’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=’rgb(59, 61, 64)’ hover_background_color=” font_style=’normal’ font_weight=” text_align=’center’ margin=”]

Poster KTVM in concert • KTVM.nl