Tijdens de laatste repetitie van het jaar heeft De Opmaat o.l.v. Gerard van Schaik een kerstconcert gegeven voor familie en bekenden in het eigen clubgebouw. Het was een gezellige, kerstsfeervolle happening. De zaal was weer prachtig versierd in kerstsfeer. Alle muzikanten waren uitgedost in hun kerstoutfit, netjes of fout, het was allemaal goed. Naast een aantal kerstnummers heeft De Opmaat ook andere nummers gespeeld die ze de laatste tijd gerepeteerd hebben. Tijdens het laatste nummer, Jingle bells, werd volop meegezongen en geklapt door het publiek! #Gezellig #Sfeervol #Zullenwehetnogeenkeertjeoverdoen

Onze jongste telg uit de KTVM-familie is 9 jaar. Ze heeft enkele nummers flink meegeblazen op haar klarinet. Eerst heeft ze een tijd op een clarineo geoefend omdat haar handen nog te klein waren voor een klarinet. Sinds een paar weken heeft ze een echte klarinet en speelt ze al meteen mee bij De Opmaat. Goed gedaan! Zo zie je maar, je kunt al jong meedoen bij De Opmaat.

En onze oudste leerling? Die is al met pensioen. ­čśë Je bent tenslotte ook nooit te oud om een muziekinstrument te gaan leren spelen. Klinkt je dit allemaal als muziek in de oren? Kom dan gerust eens langs op dinsdagavond tijdens de repetitie.

Categories:

Tags:

Comments are closed