Heb je in het verleden een instrument leren bespelen of lijkt het je leuk om dat te gaan doen? Neem dan contact met ons op. We kunnen altijd ervaren, maar ook startende muzikanten gebruiken. Onze vereniging bestaat uit leden van 8 tot 80 en in een heel enkel geval iets ouder dan dat. Muzikant ben je namelijk voor het leven.

Wil je een instrument leren bespelen? We hebben professionele, enthousiaste docenten in dienst die je vanaf het begin kunnen helpen om een instrument te leren bespelen. De lessen vinden plaats op een moment in overleg in ons verenigingsgebouw. We hebben ook enkele instrumenten beschikbaar, zodat je niet altijd direct een instrument hoeft te kopen.

Speel je al een instrument of heb je dat in het verleden gedaan? Ook dan kan je gebruik maken van onze docenten, maar als dat niet nodig is kan je direct meespelen in 1 van onze orkesten. We hebben momenteel 2 orkesten, de Opmaat, een samenspelgroep op dinsdag van 18.00 tot 19.00, met startende muzikanten en het groot harmonieorkest op dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur.

We hebben vooral muzikanten nodig die klarinet of hoorn spelen, maar elke muzikant is van harte welkom. Je kan denken aan fagot, dwarsfluit, trompet, trombone, saxofoon, bariton/euphonium, (bas)tuba of hobo, maar ook aan slagwerk.

Meer weten? Neem contact op met onze secretaris Nico Mol, via secretaris@ktvm.nl of kom gewoon een keer langs op dinsdagavond in ons verenigingsgebouw aan de Bevrijdingslaan in Tiel.  

Lidmaatschap volwassenen                    €20,00 / maand

Lidmaatschap jeugd                               €10,00 / maand

Leskosten jeugd                                     €27,50 / maand

Leskosten volwassenen                          €55,00/ maand

Wij werken samen met Stichting Leergeld West-Betuwe.

Categories:

Comments are closed