Wat is er leuker dan samen muziek maken?!

In ons harmonieorkest hebben wij voor bijna elk instrument wel plek voor nieuwe muzikanten. Bespeelt u al een instrument?  Kijk dan op de pagina bezetting voor de diverse instrumenten welke wij in ons orkest (nodig) hebben voor de meest optimale bezetting. Nog geen ervaring?  Dan kunnen wij zelf de opleiding verzorgen met gekwalificeerde docenten. Vraag na bij het bestuur voor welke instrumenten wij plek hebben in de opleiding. 
Of wilt u gewoon een keer uitproberen hoe het spelen gaat bij ons in de harmonie?  Geen enkel probleem, u kunt bijvoorbeeld tijdelijk meespelen en ervaren hoe leuk het is om muziek te maken!

Opleiding van leerlingen

Bij de vereniging worden alle nieuwe leden die nog geen, of onvoldoende muziekkennis hebben, intern opgeleid. De start van deze opleiding kan ieder moment van het jaar beginnen. De vereniging heeft gekwalificeerde docenten in dienst die borg staan voor een grondige muzikale opleiding. De lessen á 30 minuten worden gegeven in ons eigen verenigingsgebouw en zijn, afhankelijk van de docent, op verschillende dagen van de week. Als lesmethode wordt Horen, Lezen en Spelen gebruikt, aangevuld met theorieboeken en ander studiemateriaal.

De minimum leeftijd is 7 jaar voor de houtgroep en 8 jaar voor de koper- en slagwerkgroep.

Is muziek leren en maken duur?

NEE kunnen wij zeggen. Muziekles bij de KTVM is niet zo duur als elders.  Onze contributie is al jaren erg laag en wij leggen als vereniging ook een behoorlijk bedrag bij de kosten van de opleiding. We hebben graag nieuwe leerlingen en daar moet je wat voor over hebben.

Als je bij ons op les gaat ben je tevens lid van de vereniging en krijg je een instrument van de vereniging in bruikleen.
We hebben een eigen gebouw aan de Bevrijdingslaan 6a in Tiel, dus kom gerust eens langs op onze repetitieavond op dinsdag vanaf 19.00 uur.

Schroom niet en haal uw instrument uit de kast en kom (weer) bij de KTVM muziek maken!

Waarom samenspelen?

Kies voor samen muziek te maken omdat dit:
– het oefenen stimuleert
– de integratie bevordert
– het sociale gedrag verbetert
– een concentratieprobleem vermindert

Onze slogan is dan ook:

                        Samen musiceren maakt slim !

Het hafa B-niveau is een goede indicatie om in het harmonieorkest mee te kunnen spelen. Door de gedegen opbouw van de lessen en de groepsrepetities, aangevuld met de theorielessen wordt dit niveau gaandeweg bereikt.

Aanmelding of vragen, mail naar info@ktvm.nl of bel ons op 06 – 28 66 66 58

Geen reacties

Geef een reactie