Zondag 11 Juli werden bij de Koninklijke Tielse Vrijwillige Muziekvereniging de jubilarissen gehuldigd. Deze zeven leden waren samen goed voor 330 jaar lidmaatschap. De KTVM is bijzonder trots op hun trouwe leden die de kern vormen van een bloeiende muziekvereniging. Het is niet veel verenigingen gegeven om zoveel leden te hebben die 40, 50 en zelfs 70 jaar ( H vd Koolwijk, helaas verhinderd) lid zijn. Nadat de voorzitter Huub Zeelen, zelf een van de jubilarissen, over iedereen een aantal prachtige anekdotes had verteld, reikte hij de bijbehorende speldjes uit. Vanzelfsprekend was er ook voor hem een bloemrijk verhaal over zijn 40 jaar lidmaatschap. De jubilarissen schonken een speciaal voor de vereniging nieuw te componeren muziekstuk. Dat werd door het bestuur bijzonder gewaardeerd en met veel dank aangenomen.

Natuurlijk kunt u ook zelf delen in de muzikale camaraderie en zo’n prachtig speldje ontvangen. Een vereniging als de KTVM heeft altijd plek voor nieuwe aanwas. Wanneer u nu lid word krijgt u de eerste al in 2033!

Categories:

Tags:

Comments are closed